Винен туризъм

Винотерапевтичен комплекс

TODOROFF Wine Residence

В двора на винарската изба се намира хотелската база Todoroff Wine Residence , която е разработена под знака на артистичната концепция за виното. Всяка стая, апартамент, студио и зала носят уникално дизайнерско усещане.

Резиденцията предлага луксозни апартаменти и стаи, оборудвани с wireless интернет достъп, сателитна телевизия и множество други удобства, правещи престоя на гостите истинско удоволствие.

На своите бизнес гости хотелът предлага две многофункционални конферентни зали, оборудвани с мултимедия, интернет, флипчартове и всичко, което би било необходимо на едно корпоративно събитие

Ресторанта на хотела е идеалното място за срещи с приятели и бизнес партньори на чаша хубаво вино. Тук може да се насладите на изтънчено и вкусно меню от националната и европейската кухня, съчетано с неустоимата селекция от вина TODOROFF.

Винени дегустации

TODOROFF разработва свои авторски подходи във винения туризъм.

Опитният сомелиер на резиденцията запознава гостите с основните методи на дегустация, с класическите подходи в съчетаването на храна и вино.

Пред тях се разкриват тънкости в съхранението на вино, интригуващи тайни от технологията на производството и многообразието от сортове и региони.

Доставете удоволствие на сетивата си, дегустирайте вина в уникалната дегустационна зала на TODOROFF Wine Residence, разположена на 8 метра под земното равнище и приютяваща 65 човека.

В атмосферата на оригиналната колекция от произведения на изящните изкуства, залата е привлекателно място за любителите на гурме дегустациите.

Поради своята невероятна акустика залата е предпочитано място за провеждане на малки камерни концерти и културни събития.За удобство на нашите гости предлагаме предварително да направят резервация за желания дегустационен пакет.

Винотерапия

Резиденцията предлага вино-терапевтично меню на база натуралните продукти на винопроизводителния процес.

„Виното дарява с красота и здраве.“

Радваме се да Ви предложим една уникална програма за Винотерапия, в която гроздето и виното са основни герои. Полифенолите, съдържащи се в гроздето, са уникални биоактивни вещества, които осигуряват ефикасна защита за клетките и ги предпазват от стареене.  Защитното им действие е 50 пъти по-силно от това на витамин Е и 18 пъти по-силно от витамин С.

За Вас сме подбрали автентични терапии и релаксиращи ритуали на основата на винени продукти и Ви каним на една нетрадиционна дегустация. Ваните с винени екстракти стимулират  кръвообращението и пречистват организма от токсини, маски и обвивания с микронизирани гроздови семки и джибри,  екстракти от червено вино регенерират и  заздравяват тъканите,  а масажите с масло от грозде омекотяват и подхранват кожата с мощни антиоксиданти.