fbpx

Политика за поверителност

Декларация за съгласие с Политиката за поверителност НА 

„TОДОРОВ“ АД, ЕИК 130078447, с адрес на регистрация гр. София, бул. Тодор Александров 137. 

Защитата на личните данни и опазването на личната и финансовата информация на нашите клиенти ни е особено важна. Затова обработваме Вашата информация изключително въз основа на приложимото законодателство, конкретно Общия регламент 2016/670 (по-известен като GDPR ), Закона за защита на лични данни ( ЗЗЛД ) и Закона за електронната търговия ( ЗЕТ ). Моля, разгледайте тази декларация, в която Ви информираме за най-важните аспекти от обработването на Вашите данни от страна на (последващо Ние или Дружеството). В тази декларация ви информираме за най-важните аспекти от обработването на Вашите данни на нашия уебсайт. С нея също така Ви информираме за сроковете и правните основания да събираме, обработваме, съхраняваме, използваме, унищожаваме и защитаваме личната Ви информация, доколкото с нея Вие не ни давате изричното си съгласие да вършим това.

Какво се случва с данните Ви, след като се свържете се нас?

Когато ни пишете чрез формуляра на нашия уебсайт или ни пращате имейл, ние съхраняваме данните Ви за периода, необходим за обработване на искането Ви, както и за да отговорим на Ваши последващи въпроси. Няма да споделяме тази информация с трети лица без Вашето изрично съгласие!

Съхраняване на Вашите данни

Обръщаме внимание, че с цел облекчаване на процеса по поръчка и покупка, както и последващото изпълнение на договора с Вас, съхраняваме Вашия IP адрес, както и Вашите имена, адрес и имейл адрес.

Предоставените от Вас данни са ни нужни, за да изпълним своите преддоговорни или договорни задължения спрямо Вас. Не предоставяме тези данни на трети лица, с изключение на

– обработващия плащането доставчик на платежни услуги (банка, Борика),

– куриерската фирма, с която Ви доставяме покупката,

– нашия счетоводител

При незавършена поръчка оставяме въведените по нея данни за 30 дни и си запазваме правото да Ви информираме периодично за нейния статус, съответно за Вашите опции вследствие на това. При завършена поръчка и изпълнен от наша страна договор на основание чл. 6, ал. 1, букви (а) и (б) от GDPR съхраняваме всички данни по правоотношението до изтичане на предвидения в чл. 12 от Закона за счетоводството ( ЗСч ) 10-годишен срок.

Използване на опцията за отказ („Opt-out“)

Ако по някаква причина желаете да откажете услугите, които предоставяме чрез гореизброените „бисквитки“, свържете се с нас чрез нашата контактна форма и ние ще ви съдействаме.

Нюзлетър

Можете да се абонирате за нашия нюзлетър, като попълните формуляра на нашия сайт. За тази цел се нуждаем от Вашия имейл адрес и съгласието Ви да Ви пращаме съответните съобщения.
След като се регистрирате за нашия нюзлетър/мейлинг, ще ви изпратим потвърдително съобщение с линк, с чиято помощ да потвърдите регистрацията.
Можете да се откажете от абонамента си за нашия нюзлетър по всяко време. Моля, изпратете отказа си на следния електронен адрес: marketing@todoroff-wines.com или използвайте бутона за отказ в някой от изпратените имейли. Веднага след това ще заличим данните Ви във връзка с изпращането на нашия нюзлетър.

 

Бисквитки „Cookies“

Нашият уебсайт използва бисквитки и кеширани изображения.

Бисквитки и кеширани изображения
Бисквитки и кеширани файлове/изображения могат да бъдат поставени и достъпни на вашето устройство. По време на първото ви посещение в нашия уебсайт, бисквитки и кеширани изображения/файлове биват изпратени до вашето устройство, които идентифицират вашия браузър. Бисквитките и кешираните изображения/файлове са малки текстови файлове които се изпращат до вашият браузър и се съхраняват на вашето устройство, когато посещавате даден уебсайт. Всички уебсайтове използват бисквитки, за да предоставят полезни свойства и услуги за посетителите си и да улеснява тяхното използване. Всеки уебсайт изпраща свои собствени бисквитки до вашия браузър. Повечето браузъри са настроени автоматично да получават бисквитки. Можете да настроите браузъра си да отказва получаването на бисквитки или да ви изпраща нотификации, когато получава бисквитки. Имайте предвид обаче, че ако откажете да получавате бисквитки, вие няма да можете да се възползвате от всички функционалности на нашия уебсайт.

Нашият уебсайт изпозлва следните видове бисквитки за целите обяснени по-долу:

Функционални бисквитки
Тези бисквитки позволяват на нашия уебсайт да запомни всички избрани от вас начини да разглеждате нашия уебсайт, като запомняне на предпочитания от вас език, раземра на браузъра ви с оглед на това да виждате сайта по-най-добрия начин на предпочитания от вас размер екран и др. Целта на тези бисквитки е да ви представим уебсайта по най-добрият начин и да ви улесним максимално при използването му, така както на вас ви е най-удобно и приятно.

Основни бисквитки
Тези бисквитки са необходими, за да ви предоставим максимално удобство при използването на нашия уебсайт. Те, заедно с кешираните файлове/изображения правят възможно максимално бързото зареждане на нашия уебсайт използвайки минимално ресурси. Без тези бисквитки е възможно да не можете да използвате части от нашия уебсайт или е възможно по-дългото зареждане на съдържанието му, както и изразходване на значително количество трафик и интернет свързаност.

Бисквитки от трети страни
Тези бисквитки се използват и обработват от страни, чийто услуги нашият уебсайт използва. Това са вградените от Google Maps карти разположени на нашият уебсайт. Тези карти са вградени и се използват според условията за ползване на третата страна. Възможно е третата страна, в случая Google, да изпраща бисквитки до вашият браузър, информацията от които се обработват от третата страна. Платинум Брандс не носи отговорност за тяхното съдържание, и начините по които се обработват и за тях важат условията и политиката за бисквитки на третата страна и нейните услуги.

В допълнение е възможно да използваме и други технологии и начини за събиране на подобна информация по технически причини и от съображения за сигурност.

 

Вашите права

Имате право на достъп до Вашите данни, които обработваме, както и право на коригиране, изтриване (право „да бъдете забравени“), ограничаване на обработката, преносимост на данни, оттегляне на съгласието и възражение.

Защитата на личните данни е с особено висок приоритет за нас. Ето защо, ние защитаваме Вашите данни като прилагаме всички подходящи технически и организационни средства, с които разполагаме, за да не допускаме неразрешен достъп, неразрешено или злонамерено ползване, загуба или преждевременно заличаване на информация. Ние събираме и обработваме лични данни само при стриктно спазване на изискванията на местното и европейското законодателство.

Ако смятате, че нашето обработване на Вашите данни нарушава разпоредбите за защита на лични данни или ако смятате, че правата Ви според тези разпоредби са били нарушени по някакъв начин, можете да се обърнете към компетентния административен орган. В България това е  Комисията за защита на лични данни 

Свържете се с нас по един от следните начини:

„ТОДОРОВ“ АД, данни за контакт: гр. София, бул. Тодор Александров №133, marketing@todoroff-wines.com, +359/894 484 447