bg en
Начало
Контакти
НачалоЗа TodoroffПродуктиLifestyleКупи OnlineПартньориИнвеститориКонтакти
 
Винарска изба TODOROFFВинарска изба TODOROFF
Винарска изба TODOROFFВинарска изба TODOROFF
Винарска изба TODOROFFВинарска изба TODOROFF
Винарска изба TODOROFFВинарска изба TODOROFFВинарска изба TODOROFFВинарска изба TODOROFFВинарска изба TODOROFF
 
ISS Благотворителен Голф турнир 2013
 

ISS Благотворителен Голф турнир 2013

На 21 септември 2013 г. бе проведен третият подред благотворителен голф турнир ISS Charity Golf Cup. 

Традиционния голф турнир ISS Facility Services Golf Cup постави своето начало през 2011, невероятният отзвук сред участниците доведоха до провеждането на втори голф турнир през 2012, който постави началото на благотворителната поредица.

През 2013 благотворителния голф турнир ISS Charity Golf Cup събра отново 40 състезатели, поканени от спонсора. Водещата идея на турнира- удоволствие, забавление и подпомагане на детския център беше приета от голфърите много радушно, които ще си спомнят дълго време този турнир.

„ Приятно ми е е да Ви приветствам на третото издание на ISS Charity Golf Cup. Вдъхновени от идеята да помогнем на хора в затруднено положение, този турнир се превърна в благородна кауза през последните две години. С общи усилия и събраните средства ще вдъхнем надежда на децата от дневен център „Блян”- учреждение за хора с интелектуални проблеми в гр. Разлог. Инициативата не би била реализирана без Вашата подкрепа.” каза г-н Станислав Шворчик, управител на ISS Facility Services в България по време на откриването на голф турнира.

Провокиран от идеята да предложи нещо необичайно и различно, а в същото време и интересно г-н Станислав Швочик постави нови правила на голф състезанието през тази година. Всеки един участник има право да избере само 3 голф стика, с които да играе, без право на ползване на друго. Това условие направи играта много трудна за някои участници, други тренираха повече от 2 седмици, а трети изготвяха стратегии за игра с цел спечелване на наградите.
Церемонията по награждаването се проведе в красивата обстановка на ресторант Халф Уей Хауз, в подножието на Пирин планиина, а за доброто настроение на гостите се погрижи група „Пулс” с невероятни изпълнение.

Основни спонсори на събитието бяха Винпром „Троян”, Винарска изба “TODOROFF” и Минерална вода „Горна Баня”. Виното за двудневното събитие бе предоставено ексклузивно от Винарска изба “TODOROFF”, като всеки един от участниците получи колекционерски бутикови вина от TODOROFF.

„Вече сте запознати с формата на турнира, награди има за всички. Благодаря на нашите партньори от Винпром „Троян”, Винарска изба “TODOROFF” и Горна Баня.” смеейки се каза г-н Шворчик по време на награждаването.
Този път дамите и мъжете се състезаваха в 2 отделни групи. Във всяка една от основните групи- мъже и жени, всеки участник имаше възможност да се състезава в нетно и брутно класиране. Необичайно за голф турнирите в клуба имаше 4 специални награди „Най-близо до дупката”, а на две от дупките голфърите имаха възможност да се насладят на вино и ракия.

Призовете за „Най-близо до дупката” спечелиха Андрю Бриджис ( 12-та дупка/ 1.74 м от флага ), Тодор Чаков ( 6-та дупка/ 2.5 м от флага ), Румен Маневски ( 15-та дупка/ 14.18 м от флага ) и Илко Йоцев, който спечели заради оригиналността си- 120 метра от флага. Призьорите се насладиха на специалната селекция за ISS Golf Cup на ракия от Винпром Троян.

В брутното класиране при дами заслуженото първо място спечели Калина Маркова с 91 удара. В нетното класиране първа стана Мариета Митева ( 27 нетни Стейбълфорд точки ), следвана от Маня Косанова ( 24 точки ) и Ваня Деянова ( 23 точки ).

При мъжете първи в грос класирането стана Андрю Бриджис със 88 удара, който завоюва втора титла в този турнир, следван от Кирил Слатински с 92 удара и на трето място се класира Тодор Чаков с 93 удара. Победителите в грос класиането не участваха в нетното класиране. Сериозна заявка за редуциране на хендикапа подаде победителят в нетното класиране Ян Шкварил с 42 точки, следван от Деян Пеловски ( 39 точки ) и Георги Райков ( 27 точки ), който спечели първата си купа по време на този турнир.

Окрилени от благородната идея на турнира, приятните емоции и разнообразните награди всички участници се забавляваха и си обещаха през 2014 отново да подпомогнат учреждението.

 
 

Винарска изба TODOROFF. Всички права запазени