bg en
Начало
Контакти
НачалоЗа TodoroffПродуктиLifestyleКупи OnlineПартньориИнвеститориКонтакти
 
Винарска изба TODOROFFВинарска изба TODOROFF
Винарска изба TODOROFFВинарска изба TODOROFF
Винарска изба TODOROFFВинарска изба TODOROFF
Винарска изба TODOROFFВинарска изба TODOROFFВинарска изба TODOROFFВинарска изба TODOROFFВинарска изба TODOROFF
 
За Todoroff
 

“TODOROFF” е първата бутикова изба в България, наследник на богата култура, традиции и вдъхновение, идващо от вековете.

История и производство

Построена е през 1945 г. от братя Андонови от най-известните за това време винопроизводители и търговци на вино в региона. През 1947 избата е национализирана от комунистическата власт. През 1992 г. е върната на наследниците. През 2001 г. настоящият собственик г-н Иван Тодоров купува избата и извършва основна реконструкция и модернизация, съчетавайки най-съвременните технологии за производство с българската възрожденска архитектура, превръщайки я в един кокетен и модерно оборудван комплекс.

Винарска изба "TODOROFF"е специализирана в производството нa висококачествени червени вина в бутикови серии и ограничени количества. Тя се намира в сърцето на Тракия в едно от емблематичните за българското винопроизводство село Брестовица. Производствения капацитет на избата е за преработка на 500 000кг грозде / 300 000л. вино/ и около 400 000 бутилки качествени вина. Създава продукти в съответствие със специфичните изисквания на индивидуалните клиенти. Специалното отношение към всеки клиент е основата в общуването между екипа на Todoroff и почитателите на виното.

Философията при производството на вино в избата, се базира на финеса и хармонията при вкусовите и ароматни усещания, съчетани с убедеността, че правенето на вино е вид "изкуство", което хората от различните епохи са почитали през вековете.

Вино и изкуство

Нашето послание „Вино и Изкуство” е приносът ни за развитие на българската култура и духовност и нашият дял в утвърждаването на социално отговорни бизнес практики. За осъществяване на това послание, ние подкрепяме българското изкуство като организираме периодичен конкурс за художествени творби „Философията на виното и живота“. В този конкурс участват изтъкнати български творци, които в творбите си претворяват своите интерпретации на тема виното и живота.

Вино и здраве

Винарска изба TODOROFF създадепървия винотерапевтичен център в България на основата на продукти, взети директно от винопроизводителния процес. Във Вино и СПА хотел TODOROFF се прилагат авторски терапии за кожа на основата на грозде и вино.  

 
 

Винарска изба TODOROFF. Всички права запазени